menu

Obstaclerun Trainingsprogram

Obstacleruns zijn populair en komen steeds meer voor. Niet alleen (inter)nationaal, maar ook regionaal worden steeds meer obstacleruns georganiseerd.

Afgezien van het feit dat de trainingen van HealthCross een goede voorbereiding zijn voor deelname aan obstacleruns, organiseert HealthCross extra trainingen voor specifieke obstacleruns. Deze voorbereidingstraining bevat extra duurlooptraining om de diverse afstanden af te kunnen leggen. Uiteraard afgewisseld met obstacles, zoals zand, balken, zandzakken, touwklimmen, touwparcours en ga zo maar door.

Met een ruime hoeveelheid aan ervaring in het obstaclerunning, kunnen wij zeggen dat je bij HealthCross aan het goede adres bent, voor de voorbereiding aan een deelname van een obstaclerun.

Ook ondersteunt HealthCross de survivalrunner. In de nabije toekomst gaan we ook specifieke trainingen aanbieden die betrekking hebben op de survivalrun. Voor nu bieden we een mooie locatie met de verschillende hindernissen die aanwezig zijn. Ook hier kan je optimaal trainen voor een survivalrun.

Voor informatie over het trainingsprogramma kunt u mij een mail sturen.

HealthCross biedt voor iedereen een passende training.

Vorige pagina

Contact

De Heldense Bossen 6
5988 NH Helden

Trainer

Damion Penningnieuwland